borstprothesen

Bij ons kan u terecht voor volledige en gedeeltelijke borstprothesen van Amoena en Anita, om voldoende tijd voor u te kunnen voorzien, zodat u een keuze kan maken, werken we enkel na afspraak. Uiteraard begeleiden we je om deze keuze te maken, het gevoel dat een prothese op je lichaam geeft is heel individueel, daarom luisteren we graag naar jou. Je wordt enkel door een vrouwelijke bandagist gehopen.

U heeft nog geen aangepaste lingerie?


Op onze lokatie in de Vlinderlaan in Leuven is er een zeer beperkte collectie lingerie aanwezig, er is voldoende om de prothese aan te passen, maar indien u graag een ruime keuze aan lingerie heeft verwijzen we u graag door naar Altijd Mooi in Leuven. Onze bandagiste past ook de borstprothesen aan bij Altijd Mooi. Wanneer u graag de zowel een borstprothese als lingerie of badmode samen wil kopen ,kan u best rechtstreeks een afspraak maken bij Altijd Mooi in Leuven.


Indien u nood hebt aan nieuwe lingerie verwijzen we u graag rechtstreeks door naar Altijd Mooi in Leuven, daar het u een ruime keuze lingerie, badmode, homewear, sjaaltjes, haarwerken, make-up,.... 

Altijd Mooi

Kapucijnenvoer 209

3000 Leuven

0476 45 50 83

www.altijdmooi.be

dinsdag: 10u - 17u

donderdag: 10u - 17u

vrijdag: 10u - 17u

zaterdag: 10u - 16u