comfort

Naamsesteenweg 180 (station), 3001 Heverlee 016/88 6311

 

   voormiddag        namiddag

maandag       gesloten                   gesloten

dinsdag          op afspraak            13u00-18u00

woensdag      op afspraak            13u00-18u00

donderdag    op afspraak            13u00-18u00

vrijdag            op afspraak            13u00-18u00

zaterdag        10u00-14u00         gesloten


graag afspraak maken 016/88 63 11

DUREA

comfortschoen met uitneembaar voetbed 

Pijnlijke schouders, nek of rug? Dankzij de unieke drukverlagende eigenschappen van TEMPUR worden deze problemen tot een minimum herleid


Voor elke slaper een geschikt hoofdkussen

Een goed kussen dat op de juiste wijze uw hoofd en nek in een comfortabele positie ondersteunt, is van vitaal belang om te genieten van uw beste nachtrust.

Original kussen: Het Original kussen dat perfect is voor zijslapers werd in samenwerking met fysiotherapeuten ontworpen en wordt aanbevolen aan diegene die niet alleen een betere nachtrust wil, maar ook behoefte heeft aan een therapeutich betere slaaphouding. Door de combinatie van het unieke design en het temperatuurgevoelige Tempur materiaal vormt dit kussen zich perfect naar de contouren van uw nek en hoofd. Hierdoor worden de spieren van de nek en schouders optimaal ondersteund en ontlast.

Tempur original Small: €99,00

Tempur original Medium: €109,00

Tempur original Large: €119,00

Tempur original X-Large: €129,00

Millennium kussen: Dit kussen is perfect voor rugslapers. Het kantelt licht naar voren, zodat het goed aansluit op uw nek en schouders wanneer u opuw rug slaapt. Bovendien biedt het drukontlastende ondersteuning

Millennium Small: €129,00

Millennium Medium: €129,00

Millennium Large: €139,00

Millenium X-Large: €149,00

Tempur Hoofdkussens

Door het juiste kussen te kiezen kunt u uw slaaphouding en de kwaliteit van uw slaap verbeteren. Het temeratuurgevoelige materiaal dat in alle TEMPUR® kussens wordt gebruikt, wordt zacht in reactie op uw lichaamswarmte. Het vormt zich naar de natuurlijke kromming van uw hoofd en nek en biedt optimaal comfort en steun . Hierdoor kunt u ontspannen en genieten van een meer rustgevende slaap.

Tempur kussens:

  • Zijn hypoallergeen.
  • Bevatten hoezen die eenvoudig verwijderd kunnen worden om te wassen.
  • Zijn antimicrobieel
  • Bevatten hoezen die gecertificeerd zijn om aan de Öko-Tex® 100 normen te voldoen, wat betekent dat ze zijn getest op schadelijke stoffen en geen risico voor de gezondheid vormen

SOLIDUS

comfortschoen met uitneembaar voetbed

Liftzetel

Deze comfortabele relax zetel model Montreal met sta-op functie, kan volledig horizontaal bij relax functie, met de lift functie komt hij omhoog en kantelt het zitvlak in een gemakkelijke positie om uit te stappen.

Door deze zetel hoeft de persoon enkel zijn gewicht naar voren te plaatsen waardoor er geen hulp nodig is om zelfstandig op te staan indien de persoon zich niet kan opdrukken.

Omdat deze zetel voorzien is van 'wall away' (= verstelling van de muur weg) kan deze zetel  in gewone zit-stand op 10cm van een muur geplaatst worden, hij schuift zelf naar voren bij relax stand en raakt de muur niet.

Bandagisterie Heverlee

Naamsesteenweg 180 (station)

3001 Heverlee 

dinsdag  t.e.m. vrijdag 13u00- 18u00

voor 13u enkel op afspraak

   zaterdag 10u00- 14u00

JULI & AUGUSTUS  GESLOTEN OP ZATERDAG Bandagist enkel op afspraak

zondag & maandag gesloten